02/10/2023 02/10/2023 Συνέρχεται από την Τρίτη 3 έως και την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023 η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, της 167ης Συνοδικής Περιόδου, προκειμένου να ασχοληθεί με τα θέματα της Ημερησίας Διατάξεως. Η ΔΙΣ, μεταξύ άλλων, θα ασχοληθεί επίσης και με το θέμα των καταστροφικών πλημμυρών που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας τις...
02 Οκτωβρίου, 2023 - 9:22
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2023 - 9:30

Συνέρχεται από αύριο, 3 Οκτωβρίου, η ΔΙΣ

Διαδώστε:
Συνέρχεται από αύριο, 3 Οκτωβρίου, η ΔΙΣ

Συνέρχεται από την Τρίτη 3 έως και την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023 η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, της 167ης Συνοδικής Περιόδου, προκειμένου να ασχοληθεί με τα θέματα της Ημερησίας Διατάξεως.

Η ΔΙΣ, μεταξύ άλλων, θα ασχοληθεί επίσης και με το θέμα των καταστροφικών πλημμυρών που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας τις προηγούμενες εβδομάδες. Μάλιστα, κατά τις συνεδριάσεις της ΔΙΣ για τον μήνα Οκτώβριο θα γίνει και η κατανομή του ποσού που συγκεντρώθηκε κατά τη δισκοφορία της 14ης Σεπτεμβρίου προκειμένου αυτό να διατεθεί προς τις Ιερές Μητροπόλεις οι οποίες δοκιμάστηκαν από τις πλημμύρες.

Διαβάστε επίσης: Η ΔΙΣ Οκτωβρίου θα αποστείλει το προϊόν της δισκοφορίας υπέρ των πλημμυροπαθών στις εμπερίστατες Μητροπόλεις της Θεσσαλίας

Η συνεδρίαση αυτή γίνεται μία εβδομάδα πριν την έναρξη των τακτικών εργασιών της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας οι οποίες θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων