13/10/2020 13/10/2020 Συνεχίζεται και αύριο για τρίτη ημέρα η συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου στον απόηχο της αναβολής της Ιεραρχίας του Οκτωβρίου. Χθες, εξερχόμενος της ΔΙΣ ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος μίλησε στην κάμερα του Πρακτορείου Ορθοδοξία και στον Δημήτρη Στρουμπάκο. «Είμαι πολύ καλά! Πρώτη μέρα με πολλά θέματα σήμερα στη Σύνοδο και έχουμε και...
13 Οκτωβρίου, 2020 - 13:23
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2020 - 15:35

Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η ΔΙΣ

Διαδώστε:
Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η ΔΙΣ

Συνεχίζεται και αύριο για τρίτη ημέρα η συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου στον απόηχο της αναβολής της Ιεραρχίας του Οκτωβρίου.

Χθες, εξερχόμενος της ΔΙΣ ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος μίλησε στην κάμερα του Πρακτορείου Ορθοδοξία και στον Δημήτρη Στρουμπάκο.
«Είμαι πολύ καλά! Πρώτη μέρα με πολλά θέματα σήμερα στη Σύνοδο και έχουμε και άλλα θέματα και αύριο και μεθαύριο. Πηγαίνουμε καλά γιατί όλοι στην Σύνοδο είμαστε ένα σώμα» υπογράμμισε ο Μακαριώτατος.

Φωτογραφία αρχείου: Γιώργος Φερδής

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων