11/11/2020 12/11/2020 Η είδηση, ότι, πριν από λίγες μέρες, βρέθηκε θετικός στο κορονοϊό συνοδικός Ιεράρχης επιβεβαιώθηκε και από το Γραφείο Τύπου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μετά από επικοινωνία που είχε το Πρακτορείο Ορθοδοξία (Ope.Gr ). Ωστόσο, όλοι οι Ιεράρχες έκαναν αμέσως το απαιτούμενο τεστ, όπως και ο Αρχιεπίσκοπος, οι οποίοι βρέθηκαν όλοι αρνητικοί.  Μάλιστα, ο Αρχιεπίσκοπος βρίσκεται από την...
11 Νοεμβρίου, 2020 - 20:50
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2020 - 8:32

Συνοδικός Ιεράρχης θετικός στον κορονοϊό

Διαδώστε:
Συνοδικός Ιεράρχης θετικός στον κορονοϊό

Η είδηση, ότι, πριν από λίγες μέρες, βρέθηκε θετικός στο κορονοϊό συνοδικός Ιεράρχης επιβεβαιώθηκε και από το Γραφείο Τύπου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μετά από επικοινωνία που είχε το Πρακτορείο Ορθοδοξία (Ope.Gr ).

Ωστόσο, όλοι οι Ιεράρχες έκαναν αμέσως το απαιτούμενο τεστ, όπως και ο Αρχιεπίσκοπος, οι οποίοι βρέθηκαν όλοι αρνητικοί.  Μάλιστα, ο Αρχιεπίσκοπος βρίσκεται από την προηγούμενη βδομάδα στο ησυχαστήριό του, σύμφωνα πάντα με το Γραφείο Τύπου της Αρχιεπισκοπής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων