30/06/2021 30/06/2021 Τη σύσταση ολιγομελούς μεικτής επιτροπής η οποία θα εξετάσει όλα τα ζητήματα Πολιτείας και Εκκλησίας αποφάσισαν κατά τη σημερινή τους συνάντηση ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωρεών κ. Φιλόθεος. Φωτογραφία: Χρήστος Μπόνης...
30 Ιουνίου, 2021 - 14:53
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2021 - 14:56

Σύσταση μεικτής επιτροπής για τα ζητήματα Πολιτείας-Εκκλησίας

Διαδώστε:
Σύσταση μεικτής επιτροπής για τα ζητήματα Πολιτείας-Εκκλησίας

Τη σύσταση ολιγομελούς μεικτής επιτροπής η οποία θα εξετάσει όλα τα ζητήματα Πολιτείας και Εκκλησίας αποφάσισαν κατά τη σημερινή τους συνάντηση ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωρεών κ. Φιλόθεος.

Φωτογραφία: Χρήστος Μπόνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Το θέμα του εμβολιασμού κυριάρχησε στη συνάντηση Πρωθυπουργού – Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου – Τι είπαν μπροστά στις κάμερες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων