15/07/2020 15/07/2020 Το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας(ΚΕΣΟ) –Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με την ευλογία του Προέδρου του φορέα μας Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου λειτουργεί για 6η χρονιά φέτος, μέσω των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων, Τμήματα Επαγγελματικής Κατάρτισης και Δεξιοτήτων για άνεργες νέες & νέους, καθώς και για μεγαλύτερα άτομα μέλη οικογενειών, που αναζητούν μια...
15 Ιουλίου, 2020 - 15:30
Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2020 - 15:00

Τα νέα προγράμματα στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων του ΚΕΣΟ

Διαδώστε:
Τα νέα προγράμματα στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων του ΚΕΣΟ

Το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας(ΚΕΣΟ) –Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με την ευλογία του Προέδρου του φορέα μας Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου λειτουργεί για 6η χρονιά φέτος, μέσω των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων, Τμήματα Επαγγελματικής Κατάρτισης και Δεξιοτήτων για άνεργες νέες & νέους, καθώς και για μεγαλύτερα άτομα μέλη οικογενειών, που αναζητούν μια δεύτερη ευκαιρία στην παραγωγική διαδικασία.

Συγκεκριμένα τα Τμήματα είναι:

• Ξένων Γλωσσών (Αγγλικά & Ρωσικά)

• Κοπτικής -Ραπτικής

• Ενδυματολογίας -Χρωματολογίας

• Κοσμετολογίας ( Μανικιούρ- Πεντικιούρ –Ποδολογίας Ονυχοπλαστικής )

• Επαγγελματικού Μακιγιάζ & Δερματολογίας (Προσωπομετρια, Χρωματολογία, Πρωϊνό, Βραδυνό, Νυφικό, Μόνιμο μακιγιάζ , Διορθωτικό για ουλές στίγματα, λεκεδες , Make-up-artist, Τεχνικές Φωτοσκιάσεων καθώς και Μακιγιάζ Φωτογραφίας).

• Κομμωτικής (Θεραπείες & botox σε κουρασμένα μαλλιά, Ηairstyles & Glamorous Hair)

• Κοσμήματος (από μέταλλο, χάντρες, συνθέσεις, ύφασμα)

• Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Επαναπροσδιορισμού. Β΄ Ευκαιρίας για τους ενήλικες, που αναζητούν μια πυξίδα εργασιακού προσδιορισμού & αποκατάστασης.

• Σεμινάρια εξειδίκευσης και πρακτική εξάσκηση σε Ιδρύματα και Στέγες φιλοξενίας.

Στους σπουδαστές και κυρίως στις σπουδάστριες παρέχεται η απαιτούμενη εκπαίδευση για την άρτια επαγγελματική τους κατάρτιση, στο αντικείμενο των σπουδών τους, βάσει ολοκληρωμένων Προγραμμάτων σπουδών όπως καθορίζονται από τον ΕΟΠΠΕΠ & το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, ενώ οι εξετάσεις διενεργούνται από καθηγήτριες της Δημόσιας Σιβιτανιδείου Σχολής Τεχνών & Επαγγελμάτων.

Με την νέα ακαδημαϊκή περίοδο 2020-2021 θα υπάρξει η δυνατότητα τα μαθήματα να γίνουν και εξ αποστάσεως αν επανέλθουν οι περιορισμοί με τον Covid -19, όπως συνέβη το προηγούμενο διάστημα.

Προεγγραφές μπορούν να δρομολογηθούν άμεσα στο email: [email protected] ενώ οι επίσημες εγγραφές θα ξεκινήσουν από την 1η Σεπτεμβρίου. Πληροφορίες στη Γραμματεία του ΚΕΣΟ & την Κοινωνική Υπηρεσία στα τηλέφωνα: 2103811274 & 2103841536

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων