14/06/2019 14/06/2019 Το Σάββατο 15 Ιουνίου, ημέρα μνήμης του Οσίου Ιερωνύμου του Πενταγλώσσου, άγει τα ονομαστήριά του ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος Β’. Στο πλαίσιο αυτό θα τελεσθεί στις 7.30 το πρωί στο Ιερό Ησυχαστήριο Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Αγίου Πορφυρίου) στο Μήλεσι Αττικής ο Όρθρος και η Θ. Λειτουργία της Εορτής, μετά το...
14 Ιουνίου, 2019 - 14:38

Τα ονομαστήρια του Αρχιεπισκόπου Αθηνών

Διαδώστε:
Τα ονομαστήρια του Αρχιεπισκόπου Αθηνών

Το Σάββατο 15 Ιουνίου, ημέρα μνήμης του Οσίου Ιερωνύμου του Πενταγλώσσου, άγει τα ονομαστήριά του ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος Β’.

Στο πλαίσιο αυτό θα τελεσθεί στις 7.30 το πρωί στο Ιερό Ησυχαστήριο Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Αγίου Πορφυρίου) στο Μήλεσι Αττικής ο Όρθρος και η Θ. Λειτουργία της Εορτής, μετά το πέρας της οποίας ο Μακαριώτατος θα δεχθεί τις ευχές των συμπροσευχομένων Αγίων Αρχιερέων, κληρικών, μοναχών, μοναζουσών και πιστών.

Για την πρόσβαση στο Ι. Ησυχαστήριο της Ι. Αρχιεπισκοπής η έξοδος από την Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας είναι στο 43ο χλμ. με κατεύθυνση προς Σκάλα Ωρωπού – Μαλακάσα (έξοδος Α5). Το Ιερό Ησυχαστήριο βρίσκεται μόλις 4 χλμ. μετά την έξοδο και υπάρχει σχετική σήμανση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων