30/07/2021 30/07/2021 Με αφορμή την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων «Τόκιο 2020», τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που φιλοξενούνται στον Ξενώνα «Εστία» της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» παρακολούθησαν πρόγραμμα Ολυμπιακής Παιδείας, το οποίο κατέλαβε ένα ευρύ φάσμα των δραστηριοτήτων τους: αθλητικές δραστηριότητες, προβολή βίντεο, ομάδες συζήτησης, γλωσσικές δραστηριότητες στα μαθήματα ελληνικών και αγγλικών, παιχνίδια και κατασκευές. Η διεθνής κατανόηση, η αξιοκρατία, η ευγενής...
30 Ιουλίου, 2021 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2021 - 14:17

Τα παιδιά της “Εστίας” στο Ολυμπιακό Μουσείο

Διαδώστε:
Τα παιδιά της “Εστίας” στο Ολυμπιακό Μουσείο

Με αφορμή την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων «Τόκιο 2020», τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που φιλοξενούνται στον Ξενώνα «Εστία» της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» παρακολούθησαν πρόγραμμα Ολυμπιακής Παιδείας, το οποίο κατέλαβε ένα ευρύ φάσμα των δραστηριοτήτων τους: αθλητικές δραστηριότητες, προβολή βίντεο, ομάδες συζήτησης, γλωσσικές δραστηριότητες στα μαθήματα ελληνικών και αγγλικών, παιχνίδια και κατασκευές.

Η διεθνής κατανόηση, η αξιοκρατία, η ευγενής άμιλλα, ο σεβασμός στον άνθρωπο και τις δυνάμεις του, η υγεία, η ολυμπιακή εκεχειρία ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τα παιδιά.

Στo πλαίσιo του ίδιου προγράμματος, πραγματοποιήθηκε και εκπαιδευτική εξόρμηση στο ΟΑΚΑ «Σπύρος Λούης». Εκεί, σε συνεργασία με το «Αεί Φέρειν», τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας και έπαιξαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ σε μία μέρα γεμάτη χαρά και πρωτόγνωρες εμπειρίες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων