25/06/2020 25/06/2020 Συνεδριάζει αύριο, για τρίτη φορά μέσα στο μήνα Ιούνιο, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, της 163ης Συνοδικής Περιόδου. Πέραν των θεμάτων της Ημερησίας Διατάξεως, στην αυριανή ΔΙΣ θα συζητήσουν και θα αποφασίσουν τα θέματα της ιεραρχίας που θα γίνει τον Οκτώβριο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρακτορείου ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ όλα τα θέματα και οι εισηγήσεις των...
25 Ιουνίου, 2020 - 10:05
Τελευταία ενημέρωση: 25/06/2020 - 21:18

Τα θέματα της Ιεραρχίας του Οκτωβρίου καθορίζει η ΔΙΣ

Διαδώστε:
Τα θέματα της Ιεραρχίας του Οκτωβρίου καθορίζει η ΔΙΣ

Συνεδριάζει αύριο, για τρίτη φορά μέσα στο μήνα Ιούνιο, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, της 163ης Συνοδικής Περιόδου.

Πέραν των θεμάτων της Ημερησίας Διατάξεως, στην αυριανή ΔΙΣ θα συζητήσουν και θα αποφασίσουν τα θέματα της ιεραρχίας που θα γίνει τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρακτορείου ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ όλα τα θέματα και οι εισηγήσεις των Ιεραρχών (της Ιεραρχίας του Οκτωβρίου) θα αφορούν τα ζητήματα που προέκυψαν από την πανδημία του κορωνοϊου. 

Επίσης, αύριο θα συζητηθούν και θέματα τα οποία σχετίζονται με τους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων