15/02/2020 15/02/2020 Το Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη πρ. Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιο, με τον οποίο τους συνδέει μακρά πνευματική φιλία, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.  Στην είσοδο τους υποδέχθηκε εγκαρδίως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, ενώ παρόντες ήταν ο...
15 Φεβρουαρίου, 2020 - 13:34
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2020 - 13:49

Τα Τρίκαλα επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών

Διαδώστε:
Τα Τρίκαλα επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών

Το Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη πρ. Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιο, με τον οποίο τους συνδέει μακρά πνευματική φιλία, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. 

Στην είσοδο τους υποδέχθηκε εγκαρδίως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, ενώ παρόντες ήταν ο Αρχιδιάκονος της Αρχιεπισκοπής και ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών.

Στη σύντομη προσφώνηση του ο Ποιμενάρχης, ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για την παρουσία του σήμερα στην αγιοτόκο πόλη των Τρικάλων, τονίζοντας ότι αυτή αποτελεί έκφραση ενότητας της Εκκλησίας στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, ενώ παράλληλα τον ενημέρωσε για το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως, ευχήθηκε δε στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο υγεία και μακροημέρευση στο πολυεύθυνο έργο που ασκεί για την Εκκλησία, αλλά και την πατρίδα μας.

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος αντευχήθηκε στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο τα έτη του να είναι πολλά με υγεία και μακροημέρευση προς δόξαν Θεού και διακονίας του λαού.

Ακολούθως, ο Μακαριώτατος κ.κ. Ιερώνυμος, είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Γέροντα Μητροπολίτη Αλέξιο, χάρηκε που τον είδε σε άριστη κατάσταση και που τον υποδέχτηκε ευδιάθετος και με μεγάλη χαρά, αφού είναι γνωστοί οι πνευματικοί δεσμοί που έχουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων