13/07/2021 13/07/2021 Κατα την επίσημη ενημέρωση, μετά το πέρας της πρώτης ημέρας της Συνεδρίασης της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου και Εκπρόσωπος Τύπου κ. Αθηναγόρας είπε οτι θα ετοιμαστούν κάποιες ερωτήσεις οι οποίες θα αποσταλούν προς το Υπουργείο Υγείας και οι απαντήσεις θα τυπωθούν και θα μοιράζονται στους ναούς προς ενημέρωση του λαού σχετικά με...
13 Ιουλίου, 2021 - 17:24
Τελευταία ενημέρωση: 13/07/2021 - 22:10

ΔΙΣ: Θα ετοιμαστούν ερωτήσεις προς το Υπουργείο Υγείας

Διαδώστε:
ΔΙΣ: Θα ετοιμαστούν ερωτήσεις προς το Υπουργείο Υγείας

Κατα την επίσημη ενημέρωση, μετά το πέρας της πρώτης ημέρας της Συνεδρίασης της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου και Εκπρόσωπος Τύπου κ. Αθηναγόρας είπε οτι θα ετοιμαστούν κάποιες ερωτήσεις οι οποίες θα αποσταλούν προς το Υπουργείο Υγείας και οι απαντήσεις θα τυπωθούν και θα μοιράζονται στους ναούς προς ενημέρωση του λαού σχετικά με την πανδημία.

Αναφορικά με τις Εκκλησιαστικές Ακαδημίες και το τρέχων Νομοσχέδιο που τις αφορά, είπε οτι η ΔΙΣ εμμένει στις αποφάσεις της. “Σεβασμιώτατε, είστε αισιόδοξος για τις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες;” ερωτήθηκε εκ μέρους του δημοσιογράφου του Πρακτορείου Εκκλησιαστικών Ειδήσεων “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”, Δημήτρη Στρουμπάκου. “Εμμένουμε στις 14 θέσεις που ζήτησαμε απο την κυρία Υπουργό. Δεν ικανοποιήθηκαν όλες” απάντησε ο Σεβασμιώτατος.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων