07/05/2023 07/05/2023 Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, όπου τίθεται προς προσκύνηση η ιερά εικόνα Παναγίας «Άξιον Εστι», τέλεσε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Συλλειτούργησαν οι Επίσκοποι Ανδρούσης κ. Κωνστάντιος και Ρωγών κ. Φιλόθεος. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο ιεροκήρυκας της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Καρσιώτης. Παρέστησαν, η...
07 Μαΐου, 2023 - 15:18
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2023 - 15:24

Θεία Λειτουργία στη Μητρόπολη – Τρισάγιο για τα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη (VIDEO)

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία στη Μητρόπολη – Τρισάγιο για τα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη (VIDEO)

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, όπου τίθεται προς προσκύνηση η ιερά εικόνα Παναγίας «Άξιον Εστι», τέλεσε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Συλλειτούργησαν οι Επίσκοποι Ανδρούσης κ. Κωνστάντιος και Ρωγών κ. Φιλόθεος. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο ιεροκήρυκας της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Καρσιώτης.

Παρέστησαν, η Διοίκηση του Αγίου όρους, Υπουργοί, Βουλευτές, τοπικές αρχές.

Μετά την Θεία Λειτουργία τελέσθηκε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στην Κοιλάδα των Τεμπών.

Η ιερά εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστι» -από τον ναό του Πρωτάτου στο Άγιο Όρος- θα παραμείνει στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών μέχρι τις 15 Μαΐου.

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων