22/07/2021 22/07/2021 Τα θέματα που θα απασχολήσουν τις εργασίες της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος στις αρχές Οκτωβρίου δημοσιεύει το ope.gr. Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη θα πραγματοποιηθούν οι εισηγήσεις των Μητροπολιτών Γουμενίσσης κ. Δημητρίου, Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνού, Ιλίου κ. Αθηναγόρου, Πειραιώς  κ. Σεραφείμ, Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, Κηφισίας κ. Κυρίλλου και Μάνης κ. Χρυσοστόμου,...
22 Ιουλίου, 2021 - 13:11
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2021 - 22:41

Αυτά είναι τα θέματα που θα συζητηθούν στην Ιεραρχία τον Οκτώβριο

Διαδώστε:
Αυτά είναι τα θέματα που θα συζητηθούν στην Ιεραρχία τον Οκτώβριο

Τα θέματα που θα απασχολήσουν τις εργασίες της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος στις αρχές Οκτωβρίου δημοσιεύει το ope.gr.

Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη θα πραγματοποιηθούν οι εισηγήσεις των Μητροπολιτών Γουμενίσσης κ. Δημητρίου, Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνού, Ιλίου κ. Αθηναγόρου, Πειραιώς  κ. Σεραφείμ, Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, Κηφισίας κ. Κυρίλλου και Μάνης κ. Χρυσοστόμου, ενώ την τελευταία μέρα θα πραγματοποιηθεί η πλήρωση των Μητροπόλεων Λαγκαδά, Κιλκισίου και Καστορίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων