09/06/2023 09/06/2023 Παρουσίασης του Τιμητικού Τόμου της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με αφορμή τη συμπλήρωση της 15ετούς ευκλεούς πρωθιεραρχικής διακονίας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Βʹ που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 και ώρα 20.00 στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Την τελετή θα τιμήσει με την παρουσία της η...
09 Ιουνίου, 2023 - 11:32
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2023 - 11:38

Θεολογική Σχολή ΕΚΠΑ: Τελετή παρουσίασης Τιμητικού Τόμου στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Διαδώστε:
Θεολογική Σχολή ΕΚΠΑ: Τελετή παρουσίασης Τιμητικού Τόμου στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Παρουσίασης του Τιμητικού Τόμου της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με αφορμή τη συμπλήρωση της 15ετούς ευκλεούς πρωθιεραρχικής διακονίας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Βʹ που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 και ώρα 20.00 στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Την τελετή θα τιμήσει με την παρουσία της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα τιμήσει την τελετή με την παρουσία της.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Προσφώνηση από τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητή Μελέτιο-Αθανάσιο Κ. Δημόπουλο.

Χαιρετισμός από τον Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών αναπληρωτή καθηγητή Χρήστο Καραγιάννη.

Παρουσίαση του Τιμητικού Τόμου από τον Πρόεδρο του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κρήνης και Πατριαρχικό Έξαρχο Μελίτης, κ. Κύριλλο (Κατερέλο).

Ομιλία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Βʹ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων