23/06/2022 23/06/2022 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος το μεσημέρι της Πέμπτης διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό μετά από το ράπιντ τεστ στο οποίο υποβλήθηκε. Στη συνέχεια κι ενώ είχε ελαφριά συμπτώματα κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε μοριακό έλεγχο κατά τον οποίο βρέθηκε και πάλι θετικός. Σύμφωνα με τους συνεργάτες του, ο...
23 Ιουνίου, 2022 - 18:27
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2022 - 19:33

Θετικός στον κορωνοΐό διαγνώστηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Διαδώστε:
Θετικός στον κορωνοΐό διαγνώστηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος το μεσημέρι της Πέμπτης διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό μετά από το ράπιντ τεστ στο οποίο υποβλήθηκε.

Στη συνέχεια κι ενώ είχε ελαφριά συμπτώματα κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε μοριακό έλεγχο κατά τον οποίο βρέθηκε και πάλι θετικός. Σύμφωνα με τους συνεργάτες του, ο Μακαριώτατος έχει ήπια συμπτώματα και η διάθεσή του είναι καλή.

Την ίδια ώρα η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών:

Θετικός στον Covid – 19 διαγνώστηκε σήμερα το μεσημέρι ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Ο Μακαριώτατος, ο οποίος μέχρι στιγμής παραμένει ασυμπτωματικός, παρακολουθείται από τον προσωπικό του ιατρό και παραμένει στην οικία του στην Ι. Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο. Yπενθυμίζεται πως ο Αρχιεπίσκοπος έχει εμβολιαστεί κατά της νόσου του κορονοϊού, σύμφωνα με τις υποδείξεις των ιατρών του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων