09/10/2020 09/10/2020 Συνέρχεται από την Δευτέρα 12 έως και την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, της 164ης Συνοδικής Περιόδου, προκειμένου να ασχοληθεί με τα θέματα της Ημερησίας Διατάξεως. Υπενθυμίζεται ότι η ΔΙΣ κατά την τελευταία της έκτακτη συνεδρίαση στις 29 Σεπτεμβρίου αποφάσισε την αναβολή της Ιεραρχίας, που ήταν προγραμματισμένη για τον...
09 Οκτωβρίου, 2020 - 9:44

Τη Δευτέρα η συνεδρίαση της ΔΙΣ

Διαδώστε:
Τη Δευτέρα η συνεδρίαση της ΔΙΣ

Συνέρχεται από την Δευτέρα 12 έως και την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, της 164ης Συνοδικής Περιόδου, προκειμένου να ασχοληθεί με τα θέματα της Ημερησίας Διατάξεως.

Υπενθυμίζεται ότι η ΔΙΣ κατά την τελευταία της έκτακτη συνεδρίαση στις 29 Σεπτεμβρίου αποφάσισε την αναβολή της Ιεραρχίας, που ήταν προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο .

«Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, κατόπιν διεξοδικής συζητήσεως και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις εγγράφως εξεφρασμένες απόψεις απάντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών της σεπτής Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, απεφάσισε κατά πλειοψηφία την εν ευθέτω χρόνω μετάθεση της συγκλήσεως της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, ως άλλωστε εξέφρασαν στην πλειοψηφία τους τα Μέλη Αυτής» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της ΔΙΣ.

Φωτογραφία: Γιώργος Φερδής

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων