06/10/2021 06/10/2021 Διορθόδοξο Κέντρο – Ρεπορτάζ: Δημήτρης Στρουμπάκος Την ημερομηνία πλήρωσης των 5 κενών θέσεων στις Ιερές Μητροπόλεις 1) Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, 2) Καστορίας, 3) Πολυανής και Κιλκισίου, 4) Περιστερίου και 5) Θήρας, Αμοργού και Νήσων επανέλαβε σήμερα, κατά την τρίτη ημέρα των τακτικών εργασιών της Ιεραρχίας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο εκπρόσωπος...
06 Οκτωβρίου, 2021 - 14:57
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2021 - 16:27

Την Παρασκευή οι εκλογές των Μητροπολιτών – Κεκλεισμένων των θυρών τα Μεγάλα Μηνύματα

Διαδώστε:
Την Παρασκευή οι εκλογές των Μητροπολιτών – Κεκλεισμένων των θυρών τα Μεγάλα Μηνύματα

Διορθόδοξο Κέντρο – Ρεπορτάζ: Δημήτρης Στρουμπάκος

Την ημερομηνία πλήρωσης των 5 κενών θέσεων στις Ιερές Μητροπόλεις 1) Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, 2) Καστορίας, 3) Πολυανής και Κιλκισίου, 4) Περιστερίου και 5) Θήρας, Αμοργού και Νήσων επανέλαβε σήμερα, κατά την τρίτη ημέρα των τακτικών εργασιών της Ιεραρχίας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο εκπρόσωπος Τύπου. 

Όπως ανακοίνωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, τα μεγάλα μηνύματα θα τελεστούν στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Πεντέλης κεκλεισμένων των θυρών, την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021. Λόγω πανδημίας δεν θα μπορούν να παραστούν συγγενείς και φίλοι των εκλεγέντων Μητροπολιτών. 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Κάμερα: Μανώλης Δημελλάς

Μοντάζ: Κώστας Κουράκος 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων