04/11/2019 04/11/2019 Την ερχόμενη Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι θα δοθούν οι διαβεβαιώσεις των Νέων Μητροπολιτών στον Πρόεδρο Της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο . Υπενθυμίζεται ότι η σύγκληση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου με την εκλογή τριών νέων Μητροπολιτών και δυο βοηθών Επισκόπων. Στη Μητρόπολη Φθιώτιδος εξελέγη ο μέχρι...
04 Νοεμβρίου, 2019 - 11:00
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2019 - 11:01

Την Πέμπτη οι διαβεβαιώσεις των νέων Μητροπολιτών στον ΠτΔ

Διαδώστε:
Την Πέμπτη οι διαβεβαιώσεις των νέων Μητροπολιτών στον ΠτΔ

Την ερχόμενη Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι θα δοθούν οι διαβεβαιώσεις των Νέων Μητροπολιτών στον Πρόεδρο Της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο .

Υπενθυμίζεται ότι η σύγκληση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου με την εκλογή τριών νέων Μητροπολιτών και δυο βοηθών Επισκόπων.

Στη Μητρόπολη Φθιώτιδος εξελέγη ο μέχρι πρότινος Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Επίσκοπος Θεσπιών Συμεών.

Στη Μητρόπολη Καλαβρύτων, εξελέγη ο Αρχιμανδρίτης Ιερώνυμος Κάρμας, Α΄ Γραμματεύς – Πρακτικογράφος  της Ιεράς Συνόδου της  Εκκλησίας της  Ελλάδος.

Στη Μητρόπολη Λήμνου, νέος Μητροπολίτης εξελέγη ο μέχρι πρότινος Πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης Μεσογαίας, Αρχιμανδρίτης Ιερόθεος Καλογερόπουλος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων