04/10/2021 05/10/2021 Συνήλθε σήμερα, Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, σε πρώτη τακτική Συνεδρία, η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, στην αίθουσα του Διορθοδόξου Κέντρου της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της...
04 Οκτωβρίου, 2021 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2021 - 0:45

Το ανακοινωθέν της πρώτης ημέρας της Ιεραρχίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Το ανακοινωθέν της πρώτης ημέρας της Ιεραρχίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνήλθε σήμερα, Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, σε πρώτη τακτική Συνεδρία, η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, στην αίθουσα του Διορθοδόξου Κέντρου της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πεντέλης.

Η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας θα συνεχίσει τις εργασίες Της αύριο, Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021, και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021.

Παρακολουθήστε το σχετικό ανακοινωθέν που ανέγνωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος αναφορικά με τις εργασίες της πρώτης ημέρας:

Κάμερα: Μανώλης Δημελλάς

Μοντάζ: Κώστας Κουράκος

Επιμέλεια βίντεο: Πέπη Οικονoμάκη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων