21/10/2021 21/10/2021 Συνάντηση με τον Πρέσβη της Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας του Βιετνάμ κ. Le Hong Truong είχε το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, όπου συζήτησαν διάφορα θέματα επικαιρότητας και κοινού ενδιαφέροντος. Αμέσως μετά, τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκε ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Μολδαβίας κ. Αnatol Vangheli και στη συνέχεια ο Πρέσβης της Παλαιστίνης στην Ελλάδα...
21 Οκτωβρίου, 2021 - 14:48
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2021 - 14:54

Τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκαν Πρεσβευτές και Βουλευτές

Διαδώστε:
Τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκαν Πρεσβευτές και Βουλευτές

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας του Βιετνάμ κ. Le Hong Truong είχε το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, όπου συζήτησαν διάφορα θέματα επικαιρότητας και κοινού ενδιαφέροντος.

Αμέσως μετά, τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκε ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Μολδαβίας κ. Αnatol Vangheli και στη συνέχεια ο Πρέσβης της Παλαιστίνης στην Ελλάδα κ. Μαρουάν Τουμπάσι.

Το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος συναντήθηκε με την Βουλευτή της Ν.Δ. κυρία Έλενα Ράπτη, η οποία τον ενημέρωσε αναφορικά με την εθνική προσπάθεια για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Αμέσως μετά τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Νικόλαος Παπαευσταθίου.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων