29/03/2023 29/03/2023 Στους χώρους του Διορθοδόξου Κέντρου της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ιερά Μονή Πεντέλης ξεναγήθηκαν μαθητές του 2ου Λυκείου Τριπόλεως. Το τμήμα της Β’ Λυκείου του 2ου Λυκείου Τριπόλεως συνόδευαν η Διευθύντρια κα Χαρίκλεια Κουλούρη, οι καθηγήτριες κ. Ευγενία Μαρκάτη, Νικολέτα Παπαδογιάννη και ο π. Ιάκωβος Κανάκης, Θεολόγος και Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως....
29 Μαρτίου, 2023 - 11:38
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023 - 11:41

Το Διορθόδοξο Κέντρο στη Μονή Πεντέλης επισκέφθηκαν μαθητές από την Τρίπολη

Διαδώστε:
Το Διορθόδοξο Κέντρο στη Μονή Πεντέλης επισκέφθηκαν μαθητές από την Τρίπολη

Στους χώρους του Διορθοδόξου Κέντρου της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ιερά Μονή Πεντέλης ξεναγήθηκαν μαθητές του 2ου Λυκείου Τριπόλεως.

Το τμήμα της Β’ Λυκείου του 2ου Λυκείου Τριπόλεως συνόδευαν η Διευθύντρια κα Χαρίκλεια Κουλούρη, οι καθηγήτριες κ. Ευγενία Μαρκάτη, Νικολέτα Παπαδογιάννη και ο π. Ιάκωβος Κανάκης, Θεολόγος και Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως.

Ο κ. Στέλιος Αραβαντινός ξενάγησε την τάξη στον Ιερό Ναό και οι συνεργάτες του Διορθοδόξου Κέντρου κ. Σέργιος Βοΐλας και κα Ειρήνη Γρυπαίου ενημέρωσαν τους μαθητές, τις καθηγήτριες και τους καθηγητές για τις δράσεις του Κέντρου και τη λειτουργία της βιβλιοθήκης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων