23/06/2022 23/06/2022 Το νέο του βιβλίο «Εικόνες και Μνήμες – Μικρασιατική εκστρατεία» παρέδωσε στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο ο βουλευτής κ. Γιώργος Κουμουτσάκος κατά την συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί στην Αρχιεπισκοπή. Η εν λόγω έκδοση αποτελείται από ογδόντα έξι ανέκδοτες έως σήμερα, φωτογραφίες της πορείας του 44ου Συντάγματος Πεζικού από τα περίχωρα...
23 Ιουνίου, 2022 - 13:14
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2022 - 13:49

Το δώρο του Γιώργου Κουμουτσάκου στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και οι άλλες συναντήσεις

Διαδώστε:
Το δώρο του Γιώργου Κουμουτσάκου στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και οι άλλες συναντήσεις

Το νέο του βιβλίο «Εικόνες και Μνήμες – Μικρασιατική εκστρατεία» παρέδωσε στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο ο βουλευτής κ. Γιώργος Κουμουτσάκος κατά την συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί στην Αρχιεπισκοπή. Η εν λόγω έκδοση αποτελείται από ογδόντα έξι ανέκδοτες έως σήμερα, φωτογραφίες της πορείας του 44ου Συντάγματος Πεζικού από τα περίχωρα της Σμύρνης έως το Κάλε Γκρότο, στο δρόμο προς την Άγκυρα. Αυτό το πρωτογενές και ανέκδοτο έως σήμερα, φωτογραφικό υλικό κληροδοτήθηκε στον κ. Κουμουτσάκο, από τον παππού του που πολέμησε ως αξιωματικός στο μικρασιατικό μέτωπο.

Στη συνέχεια τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκε το Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ. ΑΛ. κ. Παύλος Χρηστίδης.

Νωρίτερα το πρωί, ο κύκλος συναντήσεων του Μακαριωτάτου άνοιξε με την επίσκεψη του πρώην Υπουργού Προστασίας του Πολίτη (και παλαιότερα Δημόσιας Τάξης) Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων