20/07/2021 20/07/2021 Εγκύκλιο απέστειλε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα του συνόλου των Ιερών Μητροπόλεων υπό το θέμα: “Εκκλησία και επιστήμη στον αγώνα κατά της πανδημίας”, η οποία αναμένεται να διαβαστεί προς τους πιστούς  την επόμενη Κυριακή, 25 Ιουλίου. Η Εκκλησία συνιστά προς όλους, σε συννενόηση με τον ιατρό τους, να επωφεληθούν...
20 Ιουλίου, 2021 - 15:41
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2021 - 16:04

“Το εμβόλιο δεν έρχεται σε καμία αντίθεση με την Αγιογραφική, Πατερική και Κανονική Διδασκαλία της Αγίας μας Εκκλησίας”

Διαδώστε:
“Το εμβόλιο δεν έρχεται σε καμία αντίθεση με την Αγιογραφική, Πατερική και Κανονική Διδασκαλία της Αγίας μας Εκκλησίας”

Εγκύκλιο απέστειλε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα του συνόλου των Ιερών Μητροπόλεων υπό το θέμα: “Εκκλησία και επιστήμη στον αγώνα κατά της πανδημίας”, η οποία αναμένεται να διαβαστεί προς τους πιστούς  την επόμενη Κυριακή, 25 Ιουλίου.

Η Εκκλησία συνιστά προς όλους, σε συννενόηση με τον ιατρό τους, να επωφεληθούν της παροχής απο την επιστήμη αυτού του εμβολίου κατά του κορονοϊού, διευκρινίζοντας, ότι: “Το εμβόλιο δεν έρχεται σε καμία αντίθεση με την Αγιογραφική, Πατερική και Κανονική Διδασκαλία της Αγίας μας Εκκλησίας”.

“Η Εκκλησία εμπιστεύεται την επιστημονική κοινότητα των ιατρών, η οποία νυχθημερόν αγωνίζεται για την απαλλαγή των ανθρώπων απο την θανατηφόρο πανδημία. Με τον φωτισμό του Θεού και την επίμονη προσπάθεια των επιστημόνων ιατρών, η ανθρωπότητα έχει πλέον στη διάθεση της το εμβόλιο, το οποίο είνα ικανό να υψώσει το τείχος στην εξάπλωση της πανδημίας” αναφέρεται, μεταξύ άλλων.

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ:

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ “ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ” ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων