07/10/2021 08/10/2021 Η υπακοή στο Συνοδικό Πολίτευμα είναι το Α και το Ω της Εκκλησίας επεσήμανε στην εισήγησή του ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος – Σε ομόφωνες αποφάσεις κατέληξε η Ιεραρχία – Αύριο θα ολοκληρωθούν οι εργασίες με τις εκλογές για την πλήρωση των κενών θέσεων των Ιερών Μητροπόλεων Λαγκαδά, Καστορίας, Κιλκισίου, Περιστερίου και Θήρας. ΔΙΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΕΝΤΡΟ...
07 Οκτωβρίου, 2021 - 17:47
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2021 - 7:09

Το επίσημο ανακοινωθέν της 4ης ημέρας της Ιεραρχίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Το επίσημο ανακοινωθέν της 4ης ημέρας της Ιεραρχίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η υπακοή στο Συνοδικό Πολίτευμα είναι το Α και το Ω της Εκκλησίας επεσήμανε στην εισήγησή του ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος – Σε ομόφωνες αποφάσεις κατέληξε η Ιεραρχία – Αύριο θα ολοκληρωθούν οι εργασίες με τις εκλογές για την πλήρωση των κενών θέσεων των Ιερών Μητροπόλεων Λαγκαδά, Καστορίας, Κιλκισίου, Περιστερίου και Θήρας.

ΔΙΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΕΝΤΡΟ – Ρεπορτάζ: Δημήτρης Στρουμπάκος

 

Με μηνύματα ενότητας ολοκληρώθηκε σήμερα, 7 Οκτωβρίου 2021, η τέταρτη ημέρα των τακτικών εργασιών της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, στην αίθουσα του Διορθοδόξου Κέντρου της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πεντέλης.

Παρακολουθήστε το σχετικό ανακοινωθέν που ανέγνωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος αναφορικά με τις εργασίες της 4ης ημέρας της Ιεραρχίας:

Κάμερα: Μανώλης Δημελλάς

Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζίρη

Επιμέλεια βίντεο: Πέπη Οικονoμάκη

Επιμέλεια θέματος: Νίκος Οικονόμου

Η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας θα συνεχίσει τις εργασίες Της αύριο, Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων