06/10/2022 07/10/2022 Δύο νέους ιεράρχες εξέλεξε την Πέμπτη 6 Οκτώβριου 2022 η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος. Στη μητροπολιτική έδρα της Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως εξελέγη ο Αρχιμανδρίτης Νικηφόρος Ευσταθίου.  Νέος ποιμενάρχης της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας εξελέγη ο Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Κιαμέτης.  Ακολουθούν φωτογραφίες του Χρήστου Μπόνη από τη Eurokinissi που απαθανατίζουν την εκλογή των νέων μητροπολιτών, το μικρό...
06 Οκτωβρίου, 2022 - 19:14
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2022 - 0:45

To φωτογραφικό άλμπουμ της εκλογής των νέων Μητροπολιτών Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως & Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Διαδώστε:
To φωτογραφικό άλμπουμ της εκλογής των νέων Μητροπολιτών Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως & Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Δύο νέους ιεράρχες εξέλεξε την Πέμπτη 6 Οκτώβριου 2022 η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Στη μητροπολιτική έδρα της Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως εξελέγη ο Αρχιμανδρίτης Νικηφόρος Ευσταθίου.  Νέος ποιμενάρχης της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας εξελέγη ο Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Κιαμέτης. 

Ακολουθούν φωτογραφίες του Χρήστου Μπόνη από τη Eurokinissi που απαθανατίζουν την εκλογή των νέων μητροπολιτών, το μικρό και το μεγάλο μήνυμα, που εκφώνησαν στο Συνοδικό Μέγαρο και στο παρεκκλήσι της Μονής Πετράκη, αντίστοιχα.

 

(Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων