04/12/2021 04/12/2021 Συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Με Άλλα Μάτια» ξεκίνησε το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως (ΙΠΕ) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, συμμετέχοντας στην υλοποίηση του οράματος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β΄ για τη στήριξη των ατόμων με αναπηρία. Η συνεργασία αυτή είναι πολύ σημαντική και πραγματοποιείται προκειμένου το ΙΠΕ να συμβάλλει...
04 Δεκεμβρίου, 2021 - 10:34
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2021 - 10:03

Το Ι.Π.Ε. κοντά στα άτομα με αναπηρία

Διαδώστε:
Το Ι.Π.Ε. κοντά στα άτομα με αναπηρία

Συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Με Άλλα Μάτια» ξεκίνησε το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως (ΙΠΕ) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, συμμετέχοντας στην υλοποίηση του οράματος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β΄ για τη στήριξη των ατόμων με αναπηρία. Η συνεργασία αυτή είναι πολύ σημαντική και πραγματοποιείται προκειμένου το ΙΠΕ να συμβάλλει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των κληρικών και των λαϊκών μελών της Εκκλησίας μας, ώστε να σταθούν κοντά στα άτομα με αναπηρία και να βοηθήσουν στην ομαλή διαβίωσή τους.

Το Ι.Π.Ε. έχει ήδη εκπονήσει το νέο επιμορφωτικό πρόγραμμα «Εκκλησία και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες», το οποίο θα αρχίσει να υλοποιείται το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, και στο πλαίσιο αυτού συνεργάζεται με τον Πρόεδρο της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Με Άλλα Μάτια» κ. Ευάγγελο Αυγουλά, προκειμένου να μπορέσει να επιμορφώσει τους συμμετέχοντες του προγράμματος για τα ζητήματα της αναπηρίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων