10/06/2023 10/06/2023 Στο νέο κύκλο του Προγράμματος Εκπαίδευσης της «Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών», που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και στήριξη του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, συμμετείχε η Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων «Καρέλλειο», την οποία εκπροσώπησε η κυρία Αικατερίνη Ευθυμιοπούλου, Διευθύντρια της δομής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ». Στόχος της θεωρητικής εκπαίδευσης ήταν να αποκτήσουν...
10 Ιουνίου, 2023 - 18:55
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2023 - 18:56

Το «Καρέλλειο» στο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης της «Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών»

Διαδώστε:
Το «Καρέλλειο» στο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης της «Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών»

Στο νέο κύκλο του Προγράμματος Εκπαίδευσης της «Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών», που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και στήριξη του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, συμμετείχε η Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων «Καρέλλειο», την οποία εκπροσώπησε η κυρία Αικατερίνη Ευθυμιοπούλου, Διευθύντρια της δομής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ».

Στόχος της θεωρητικής εκπαίδευσης ήταν να αποκτήσουν οι εθελοντές πληροφορίες και γνώσεις για τον ηλικιωμένο ασθενή με άνοια, να ευαισθητοποιηθούν γύρω από τις ιδιαίτερες ανάγκες των ατόμων αυτών, να ενημερωθούν για πρακτικά θέματα αναφορικά με την φροντίδα τους καθώς και για τους κατάλληλους τρόπους αντιμετώπισης κρίσεων και διαταραχών συμπεριφοράς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων