22/12/2022 22/12/2022 Κάλαντα στο Συνοδικό Μέγαρο έψαλαν μέσω του ΚΕ.Σ.Ο– Εκκλησιαστικό ίδρυμα της ΙΑΑ, δυο διαφορετικά σχολεία, από τα πολλά με τα οποία συνεργάζεται το ΚΕΣΟ. Πρόκειται για το Σύλλογος 1ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων και το 3ο Γυμνάσιο Μεγάρων. Τους μαθητές και των δυο σχολείων, συνόδευαν οι Διευθύντριες τους κα Σοφία Παππού του 1ου Δημοτικού Άνω Λιοσίων...
22 Δεκεμβρίου, 2022 - 10:30
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2022 - 10:38

ΚΕΣΟ και μικροί μαθητές έψαλαν τα κάλαντα στο Συνοδικό Μέγαρο

Διαδώστε:
ΚΕΣΟ και μικροί μαθητές έψαλαν τα κάλαντα στο Συνοδικό Μέγαρο

Κάλαντα στο Συνοδικό Μέγαρο έψαλαν μέσω του ΚΕ.Σ.Ο– Εκκλησιαστικό ίδρυμα της ΙΑΑ, δυο διαφορετικά σχολεία, από τα πολλά με τα οποία συνεργάζεται το ΚΕΣΟ. Πρόκειται για το Σύλλογος 1ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων και το 3ο Γυμνάσιο Μεγάρων.

Τους μαθητές και των δυο σχολείων, συνόδευαν οι Διευθύντριες τους κα Σοφία Παππού του 1ου Δημοτικού Άνω Λιοσίων και η κα Λένα Ρήγα του 3ου Γυμνασίου Μεγάρων.

Τα κάλαντα απόλαυσαν στη Σύνοδο ο Γενικός Διευθυντής της,  Μητροπολίτης Φαναρίου κ. Αγαθάγγελος είναι και Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΚΕΣΟ, ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωρεών κ. Φιλόθεος και ο Γενικός Διευθυντής της ΕΚΥΟ (Εκκλησιαστικής Κεντρική Υπηρεσία Οικονομικών) ο Αρχιμανδρίτης π. Νικόδημος Φαρμάκης. Επίσης τα απήλαυσαν ο  Μητροπολίτης Ιλίου Αχαρνών & Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, δεδομένου ότι το 1ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων ανήκει στις περιοχές της διαποίμανσης του και ο  επισκέπτη του,  Μητροπολίτη Αχαΐας κ. Αθανάσιος.

Από το ΚΕ.Σ.Ο- Εκκλησιαστικό ίδρυμα της ΙΑΑ συμμετείχαν η Διευθύντρια του Μαίρη Πίνη και οι κυρίες Μαρία Τάταρη, Μάρθα Σαμαρά, Σοφία Κώνστα-Πέππα, η κοινωνική λειτουργός του Ειρήνη Χαιρέτη και ο υπεύθυνος των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων του ΚΕΣΟ Κωνσταντίνος Σαλεβουράκης.

Τα παιδιά έψαλαν παραδοσιακά κάλαντα, καθώς και τοπικά κάλαντα των διαφόρων περιοχών της πατρίδας μας, όπως της Ικαρίας και του Μοριά, αλλά και γνωστά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων