15/06/2023 16/06/2023 Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023,  τελετή παρουσίασης του Τιμητικού Τόμου της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με αφορμή τη συμπλήρωση της 15ετούς ευκλεούς πρωθιεραρχικής διακονίας του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου. Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ της Ιωάννας Βουτσή για τo ope.gr Το παρών έδωσαν ο Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος, Διευθυντής Εκπροσωπήσεως του Γραφείου...
15 Ιουνίου, 2023 - 14:37
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2023 - 0:34

Βίντεο – ρεπορτάζ από την επίδοση του Τιμητικού Τόμου στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Διαδώστε:
Βίντεο – ρεπορτάζ από την επίδοση του Τιμητικού Τόμου στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023,  τελετή παρουσίασης του Τιμητικού Τόμου της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με αφορμή τη συμπλήρωση της 15ετούς ευκλεούς πρωθιεραρχικής διακονίας του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ της Ιωάννας Βουτσή για τo ope.gr

Το παρών έδωσαν ο Μητροπολίτης Λαοδικείας κ. Θεοδώρητος, Διευθυντής Εκπροσωπήσεως του Γραφείου του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, ο Μητροπολίτης Γουινέας κ. Γεώργιος, Εκπρόσωπος του Πατριάρχη Αλεξανδρείας στην Αθήνα, ο Αρχιμανδρίτης Ραφαήλ Γρίβας, Έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα, πολλοί Αρχιερείς της Εκκλησίας της Ελλάδος, ακαδημαϊκοί, Διευθυντές Υπηρεσιών της Συνόδου και της Αρχιεπισκοπής, πολιτευτές, εκπρόσωποι κομμάτων, Τοπικών Αρχών και της στρατιωτικής ηγεσίας, κλήρος και λαός.

Διαβάστε επίσης:

Αρχιεπίσκοπος: Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής και τον Πρύτανη (ΒΙΝΤΕΟ)

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: “Η Εκκλησία μου προσέφερε νόημα ζωής” – Τα Ονομαστήρια και ο Επανευαγγελισμός της Ενορίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων