16/08/2022 16/08/2022 Το Πάσχα του καλοκαιριού τίμησε πλήθος πιστών στον Ταύρο, δίνοντας παρών στον Μεθέορτο Εσπερινό και ψέλνοντας τα Εγκώμια της Θεοτόκου στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Της ακολουθίας προεξήρχε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ραφαήλ Καρακεχαγιάς, τελεταρχούντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτη π. Ειρηναίου Νάκου, Γεν. Διευθυντή του Ιδρύματος Μουσικής Ι.Α.Α., οι οποίοι πλαισιώθηκαν από Ιερείς της...
16 Αυγούστου, 2022 - 8:15
Τελευταία ενημέρωση: 16/08/2022 - 10:07

Το Πάσχα του καλοκαιριού στον Ταύρο

Διαδώστε:
Το Πάσχα του καλοκαιριού στον Ταύρο

Το Πάσχα του καλοκαιριού τίμησε πλήθος πιστών στον Ταύρο, δίνοντας παρών στον Μεθέορτο Εσπερινό και ψέλνοντας τα Εγκώμια της Θεοτόκου στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Της ακολουθίας προεξήρχε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ραφαήλ Καρακεχαγιάς, τελεταρχούντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτη π. Ειρηναίου Νάκου, Γεν. Διευθυντή του Ιδρύματος Μουσικής Ι.Α.Α., οι οποίοι πλαισιώθηκαν από Ιερείς της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση του Ιερού Επιταφίου της Θεοτόκου πέριξ του Ναού, παρουσία αγήματος του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ η φιλαρμονική Μοσχάτου -Ταύρου παιάνιζε εμβατήρια.

Διαβάστε επίσης:

Ο Αρχιεπίσκοπος στον Iερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ταύρου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων