06/04/2022 06/04/2022 Το Ίδρυμα Νεότητος & Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με την Ένωση Κωνσταντινουπολιτών και το Μουσικό Σχολείο Αλίμου παρουσιάζει το Πολιτιστικό Πρόγραμμα του Βυζαντινού Οργανικού Συνόλου του σχολείου   «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ: Το Μυστήριο του ήχου στα άδυτα της Σοφίας του Θεού».   Το «Βυζαντινό Οργανικό Σύνολο» του Μουσικού Σχολείου Αλίμου με τη διδασκαλία...
06 Απριλίου, 2022 - 17:38
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2022 - 17:42

Το «Βυζαντινό Οργανικό Σύνολο» παίζει μουσική της Πόλης

Διαδώστε:
Το «Βυζαντινό Οργανικό Σύνολο» παίζει μουσική της Πόλης

Το Ίδρυμα Νεότητος & Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με την Ένωση Κωνσταντινουπολιτών και το Μουσικό Σχολείο Αλίμου παρουσιάζει το Πολιτιστικό Πρόγραμμα του Βυζαντινού Οργανικού Συνόλου του σχολείου

 

«ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ: Το Μυστήριο του ήχου στα άδυτα της Σοφίας του Θεού».

 

Το «Βυζαντινό Οργανικό Σύνολο» του Μουσικού Σχολείου Αλίμου με τη διδασκαλία της κας Ιωάννας Αγγέλου, η οποία είναι και η συντονίστρια του Πολιτιστικού Προγράμματος παίζει μουσική της Πόλης από τον 17ο αιώνα έως και σήμερα.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί διαδικτυακά το Σάββατο 9 Απριλίου 2022 και ώρα 18:00 μέσω ζωντανής μετάδοσης (live streaming). Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση μπορούν να συνδεθούν ζωντανά στις παρακάτω διευθύνσεις:

από τη σελίδα facebook της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών

https://www.facebook.com/oiomko.org/

και από το κανάλι του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας στο youtube

https://www.youtube.com/channel/UCKf7gh1hD9zsghaJjdO1Fxg

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων