28/01/2022 28/01/2022 Τρισάγιο επί του τάφου του αοιδίμου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου του Παρασκευαΐδου, πνευματικού του πατρός, τέλεσε σήμερα Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, με την κυριαρχική άδεια του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου Β’, στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών. Ο Σεβασμιώτατος, που πλαισιώθηκε από τους Εφημερίους...
28 Ιανουαρίου, 2022 - 14:48
Τελευταία ενημέρωση: 28/01/2022 - 15:27

Τρισάγιο στον τάφο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου

Διαδώστε:
Τρισάγιο στον τάφο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου

Τρισάγιο επί του τάφου του αοιδίμου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου του Παρασκευαΐδου, πνευματικού του πατρός, τέλεσε σήμερα Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, με την κυριαρχική άδεια του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου Β’, στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών. Ο Σεβασμιώτατος, που πλαισιώθηκε από τους Εφημερίους του Ι. Μητροπολιτικού Ναού Αθηνών Αιδεσ. Πρωτ/ρου π. Θωμά Συνοδινό και π. Βασίλειο Χρυσόπουλο, τέλεσε το ιερό μνημόσυνο ένεκα ευγνωμοσύνης, με την ευκαιρία συμπληρώσεως δεκατεσσάρων (14) ετών από της εις Κύριον εκδημίας Του, ευχόμενος ο Κύριος να αναπαύει την ψυχή του μακαριστού μεγάλου Αρχιεπισκόπου κυρού Χριστοδούλου «εν τη χώρα των ζώντων και εν τη γη των πραέων».
«Είη Αυτού η μνήμη αιωνία!»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων