14/10/2020 14/10/2020 Συνεδριάζει σήμερα για τρίτη ημέρα η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της 164ης Συνοδικής Περιόδου, προκειμένου -όπως αναφέρεται- να ασχοληθεί με τα θέματα της Ημερησίας Διατάξεως. Υπενθυμίζεται ότι η ΔΙΣ κατά την τελευταία της έκτακτη συνεδρίαση στις 29 Σεπτεμβρίου αποφάσισε την αναβολή της Ιεραρχίας, που ήταν προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο . Χθες, στο περιθώριο της...
14 Οκτωβρίου, 2020 - 9:12
Τελευταία ενημέρωση: 14/10/2020 - 9:13

Τρίτη ημέρα συνεδρίασης της ΔΙΣ

Διαδώστε:
Τρίτη ημέρα συνεδρίασης της ΔΙΣ

Συνεδριάζει σήμερα για τρίτη ημέρα η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της 164ης Συνοδικής Περιόδου, προκειμένου -όπως αναφέρεται- να ασχοληθεί με τα θέματα της Ημερησίας Διατάξεως.

Υπενθυμίζεται ότι η ΔΙΣ κατά την τελευταία της έκτακτη συνεδρίαση στις 29 Σεπτεμβρίου αποφάσισε την αναβολή της Ιεραρχίας, που ήταν προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο .
Χθες, στο περιθώριο της συνεδρίασης υπεγράφη παρουσία των μελών της ΔΙΣ, η προγραμματική σύμβαση με το υπουργείο Ανάπτυξης και το ΔΕΠΑΝ, ενώ την πρώτη ημέρα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος εμφανίστηκε ευδιάθετος στην κάμερα του Πρακτορείου Ορθοδοξία, διαψεύδοντας τις ψευδείς πληροφορίες που κυκλοφόρησαν περί προβλημάτων υγείας του.

Φωτογραφία: Γιώργος Φερδής

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων