30/11/2020 30/11/2020 Εξιτήριο από τον “Ευαγγελισμό” έλαβε νωρίς το απόγευμα της 30ης Νοεμβρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ο οποίος νοσηλευόταν από τις 19 Νοεμβρίου με κορωνοϊό. Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Ευαγγελισμός ο Μακαριώτατος ύστερα από δώδεκα μέρες νοσηλείας έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 15:45. Ο Μακαριώτατος μετέβη στην...
30 Νοεμβρίου, 2020 - 16:11
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2020 - 21:16

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών

Διαδώστε:
Βγήκε από το νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών

Εξιτήριο από τον “Ευαγγελισμό” έλαβε νωρίς το απόγευμα της 30ης Νοεμβρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ο οποίος νοσηλευόταν από τις 19 Νοεμβρίου με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Ευαγγελισμός ο Μακαριώτατος ύστερα από δώδεκα μέρες νοσηλείας έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 15:45.

Ο Μακαριώτατος μετέβη στην οικία του στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, όπου θα συνεχίσει την φαρμακευτική αγωγή που του συνέστησαν οι γιατροί.

Η κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου είχε βελτιωθεί σημαντικά από την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο οι θεράποντες ιατροί του νοσοκομείου, έκριναν ότι έπρεπε να παραμείνει νοσηλευόμενος το Σαββατοκύριακο για προληπτικούς λόγους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων