19/02/2023 19/02/2023 Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών τιμά σήμερα την Κυρά της, την Αγία Φιλοθέη. Μετά την Θεία Λειτουργία που πραγματοποιήθηκε στην Μητρόπολη Αθηνών πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση των ιερών λειψάνων και της ιεράς εικόνας της Αγίας Φιλοθέης με τη συνοδεία αγήματος των Ενόπλων Δυνάμεων και φιλαρμονικής. Ανέπεμψαν δέηση έξω από το σπίτι της Αγίας, το παλαιότερο σπίτι της Αθήνας,...
19 Φεβρουαρίου, 2023 - 13:45
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2023 - 13:56

Βίντεο με τη λιτάνευση της Αγίας Φιλοθέης στην Πλάκα

Διαδώστε:
Βίντεο με τη λιτάνευση της Αγίας Φιλοθέης στην Πλάκα

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών τιμά σήμερα την Κυρά της, την Αγία Φιλοθέη.

Μετά την Θεία Λειτουργία που πραγματοποιήθηκε στην Μητρόπολη Αθηνών πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση των ιερών λειψάνων και της ιεράς εικόνας της Αγίας Φιλοθέης με τη συνοδεία αγήματος των Ενόπλων Δυνάμεων και φιλαρμονικής.

Ανέπεμψαν δέηση έξω από το σπίτι της Αγίας, το παλαιότερο σπίτι της Αθήνας, αλλά και μπροστά στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, όπου ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμος προσκύνησε τα ιερά λείψανα της Αγίας Φιλοθέης και ευχήθηκε χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλους.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Διαβάστε για το θέμα:

Η μνήμη της Αγίας Φιλοθέης στην Μητρόπολη Αθηνών (ΒΙΝΤΕΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων