22/12/2023 22/12/2023 Με μέριμνα του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας (ΚΕ.Σ.Ο.) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, για ένατη συνεχόμενη χρονιά, ολιγομελής χορωδία και ορχήστρα, αποτελούμενη, κατά το παρόν έτος, από μαθητές του 6ου Λυκείου Αθηνών και κλιμάκιο της παιδικής μαντολινάτας και χορωδίας του Ι. Ν. Αγίου Παντελεήμονος Ιλισσού επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, τα Γραφεία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας...
22 Δεκεμβρίου, 2023 - 12:56
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2023 - 12:57

Χορωδίες έψαλαν τα κάλαντα στην Ιερά Σύνοδο

Διαδώστε:
Χορωδίες έψαλαν τα κάλαντα στην Ιερά Σύνοδο

Με μέριμνα του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας (ΚΕ.Σ.Ο.) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, για ένατη συνεχόμενη χρονιά, ολιγομελής χορωδία και ορχήστρα, αποτελούμενη, κατά το παρόν έτος, από μαθητές του 6ου Λυκείου Αθηνών και κλιμάκιο της παιδικής μαντολινάτας και χορωδίας του Ι. Ν. Αγίου Παντελεήμονος Ιλισσού επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, τα Γραφεία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, της ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ και της Ε.Κ.Υ.Ο.

Οι μαθητές, συνοδευόμενοι από τις καθηγήτριες κ.κ. Μαρία Παπακώστα και Φωτεινή Μπούρδαλα, και η παιδική μαντολινάτα και η χορωδία, υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Ιωάννου Θεοδωρόπουλου και συνοδευόμενες από τον Προϊστάμενο του Ναού, Πρωτοπρ. π. Σπυρίδωνα Λόντο, έψαλαν κάλαντα, παρόντος του Αρχιγραμματέως της Ιεράς Συνόδου, Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτου κ. Ιωάννου Καραμούζη, της Διευθύντριας του ΚΕ.Σ.Ο. κ. Μαίρης Πίνη, καθώς και Κληρικών και λαϊκών Συνοδικών Υπαλλήλων.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιγραμματεύς καλωσόρισε τους μαθητές και τα μέλη της παιδικής μαντολινάτας και της χορωδίας στην Ιερά Σύνοδο και τους μετέφερε τις εόρτιες ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων