24/12/2022 24/12/2022 Τα κάλαντα και άλλες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες είχαν τη χαρά να τραγουδήσουν οι επωφελούμενοι του «Καρέλλειου» μαζί με την Φιλαρμονική Μπάντα του Δήμου Χαλανδρίου. Το προσωπικό και οι επωφελούμενοι του Πρότυπου Κέντρου Alzheimer του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» υποδέχτηκαν τους μουσικούς της μπάντας και τους ευχαρίστησαν για τις όμορφες μελωδίες που τους χάρισαν. Στη συνέχεια, στο πλαίσιο...
24 Δεκεμβρίου, 2022 - 19:26
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2022 - 19:53

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο «Καρέλλειο» Πρότυπο Κέντρο Alzheimer της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ»

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο «Καρέλλειο» Πρότυπο Κέντρο Alzheimer της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ»

Τα κάλαντα και άλλες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες είχαν τη χαρά να τραγουδήσουν οι επωφελούμενοι του «Καρέλλειου» μαζί με την Φιλαρμονική Μπάντα του Δήμου Χαλανδρίου.

Το προσωπικό και οι επωφελούμενοι του Πρότυπου Κέντρου Alzheimer του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» υποδέχτηκαν τους μουσικούς της μπάντας και τους ευχαρίστησαν για τις όμορφες μελωδίες που τους χάρισαν.

Στη συνέχεια, στο πλαίσιο της πρωινής ομαδικής δραστηριότητας, έγινε αναφορά στα ήθη και τα έθιμα που λαμβάνουν χώρα την παραμονή των Χριστουγέννων σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων