17/12/2022 24/12/2022 Στο πλαίσιο μιας σειράς δράσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της κοινότητας σε ολόκληρη τη Λακωνία, το Τμήμα Κατ’ Οίκον Νοσηλείας του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικη δράση στο Γηροκομείο Γυθείου. Στη δράση συμμετείχαν τόσο οι επωφελούμενοι όσο και το προσωπικό του Ιδρύματος. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι επωφελούμενοι και οι εργαζόμενοι της Δομής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ»...
17 Δεκεμβρίου, 2022 - 11:27
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2022 - 1:29

Χριστουγεννιάτικη δράση στο Γηροκομείο Γυθείου από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη δράση στο Γηροκομείο Γυθείου από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

Στο πλαίσιο μιας σειράς δράσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της κοινότητας σε ολόκληρη τη Λακωνία, το Τμήμα Κατ’ Οίκον Νοσηλείας του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικη δράση στο Γηροκομείο Γυθείου.

Στη δράση συμμετείχαν τόσο οι επωφελούμενοι όσο και το προσωπικό του Ιδρύματος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι επωφελούμενοι και οι εργαζόμενοι της Δομής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» έφτιαξαν Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με σκοπό να διακοσμήσουν τους χώρους και τα δωμάτια των επωφελούμενων, τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και συζήτησαν για συνήθειες που είχαν οι ίδιοι στο παρελθόν κατά τη διάρκεια των γιορτών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων