06/12/2021 06/12/2021 Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών μας προσκαλεί στο χριστουγεννιάτικο bazaar του στη Θεολογική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών την Τρίτη 07 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 16:00 (εκτός Κυριακής). Μικροί και μεγάλοι μπορούν να κάνουν τις εορταστικές τους αγορές  μοιράζοντας   χαμόγελα τόσο σε...
06 Δεκεμβρίου, 2021 - 15:10
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2021 - 17:15

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στη Θεολογική Σχολή του ΕΚΠΑ

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικο Bazaar από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στη Θεολογική Σχολή του ΕΚΠΑ

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών μας προσκαλεί στο χριστουγεννιάτικο bazaar του στη Θεολογική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών την Τρίτη 07 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 16:00 (εκτός Κυριακής).

Μικροί και μεγάλοι μπορούν να κάνουν τις εορταστικές τους αγορές  μοιράζοντας   χαμόγελα τόσο σε δικά τους πρόσωπα στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον και συνάμα προσφέροντας ανακούφιση σε όσους έχουν ανάγκη.

Εορταστικές προτάσεις, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, κατασκευές, παραδοσιακά προϊόντα, είδη προσωπικής φροντίδας, είδη ένδυσης και υπόδησης, βιβλία είναι μερικά από τα δώρα για μικρούς και μεγάλους για την ενίσχυση και στήριξη των φιλανθρωπικών δράσεων της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ».

Αποκτώντας τα είδη του οργανισμού, συμμετέχετε ενεργά στη προσπάθεια που καταβάλλει η  «ΑΠΟΣΤΟΛΉ» να συνεχίσει  την προσφορά και την διακονία στον συνάνθρωπο για την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας ηθικής και υλικής, οπουδήποτε και αν αυτή απαιτείται.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων