03/06/2021 03/06/2021 Συνεδρίασε την Τετάρτη 2 Ιουνίου στην αίθουσα της Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, το ανανεωμένο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας(ΚΕΣΟ) – Εκκλησιαστικού Ιδρύματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μετά από πρόσκληση του Αναπληρωτή προέδρου αυτού Πανιερώτατου Μητροπολίτη Φαναρίου κ. Αγαθάγγελου, στην πρώτη σύγκληση του μετά τον συμπληρωματικό διορισμό νέων προσώπων, που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του...
03 Ιουνίου, 2021 - 10:03

Υπογραφή σύμβασης μεταξύ ΚΕΣΟ και Δήμου Αθηναίων

Διαδώστε:
Υπογραφή σύμβασης μεταξύ ΚΕΣΟ και Δήμου Αθηναίων

Συνεδρίασε την Τετάρτη 2 Ιουνίου στην αίθουσα της Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, το ανανεωμένο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας(ΚΕΣΟ) – Εκκλησιαστικού Ιδρύματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μετά από πρόσκληση του Αναπληρωτή προέδρου αυτού Πανιερώτατου Μητροπολίτη Φαναρίου κ. Αγαθάγγελου, στην πρώτη σύγκληση του μετά τον συμπληρωματικό διορισμό νέων προσώπων, που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του ΚΕΣΟ Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος , ως αντικατάσταση των κενών θέσεων, που πρόεκυψαν από την εκδημία της αείμνηστης Ευγενίας Τσουμάνη και παραίτησης για οικογενειακούς λόγους του Προέδρου Εφετών ε.τ. κυρίου Ανδρέα Παπαδημητρίου.

Τα δυο νέα πρόσωπα στο ΔΣ του ΚΕΣΟ είναι η κα Χρυσούλα Παρασκευά Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου ε.τ. και η κα Μερόπη Καλδή Αρχιτέκτων πρώην Ευρωβουλευτής της ΝΔ & πρώην Εθνική Συντονίστρια στην Ευρωπαϊκή Ένωση Γυναικών. Η θητεία όλων των μελών παλαιών και νέων ισχύει έως και την 05η .02ου .2022, ημερομηνία που ολοκληρώνεται η θητεία του παρόντος συμβουλίου.

Με αφορμή την σύγκληση του ΔΣ του ΚΕΣΟ ο Αναπληρωτής Πρόεδρος αυτού Πανιερώτατος Μητροπολίτης Φαναρίου κ. Αγαθάγγελος συνυπέγραψε με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων κ. Νίκο Βαφειάδη, Συμφωνητικό Εκπόνησης εκ μέρους του ΚΕΣΟ των Συνοδευτικών Μέτρων Επισιτιστικής και Υλικής Συνδρομής, του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επισιτιστικής Βοηθείας Απόρων (ΤΕΒΑ).

Το ΚΕΣΟ αναλαμβάνει να εκπονήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, με σκοπό την στήριξη των ευπαθών ομάδων για δεύτερη φορά. Η προηγούμενη ήταν κατά την τριετία 2015-2018.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων