24/10/2019 24/10/2019 Υποτροφίες σε δεκαεπτά πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες από διάφορες ενορίες της Αρχιεπισκοπής χορήγησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, με σκοπό να καλυφθούν τα πρώτα έξοδα της φοίτησης τους στα Πανεπιστήμια της χώρας. Το πρόγραμμα., εξάλλου, που πραγματοποιείται εφέτος για έβδομη συνεχή χρονιά φέρει τον τίτλο «Για τα πρώτα φοιτητικά έξοδα». Τους φοιτητές...
24 Οκτωβρίου, 2019 - 14:25
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2019 - 14:43

Υποτροφίες του Αρχιεπ. Αθηνών σε πρωτοετείς φοιτητές

Διαδώστε:
Υποτροφίες του Αρχιεπ. Αθηνών σε πρωτοετείς φοιτητές

Υποτροφίες σε δεκαεπτά πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες από διάφορες ενορίες της Αρχιεπισκοπής χορήγησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, με σκοπό να καλυφθούν τα πρώτα έξοδα της φοίτησης τους στα Πανεπιστήμια της χώρας. Το πρόγραμμα., εξάλλου, που πραγματοποιείται εφέτος για έβδομη συνεχή χρονιά φέρει τον τίτλο «Για τα πρώτα φοιτητικά έξοδα».

Τους φοιτητές συνόδευε ο Διευθυντής του Γραφείου Νεότητας της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης Συμεών Βενετσιάνος. Το Γραφείο Νεότητος προχώρησε κι εφέτος σε μια συνεισφορά στους πρωτοετείς φοιτητές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να καλύψουν τα πρώτα φοιτητικά τους έξοδα και κυρίως φανερώνοντας το ενδιαφέρον και τη στοργή της Εκκλησίας προς εκείνους.

Νωρίτερα ο Μακαριώτατος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Θεάτρου Ελληνικών Χορών “Δόρα Στράτου” κ. Άλκη Ράφτη, ο οποίος τον ενημέρωσε για τα προγράμματα που πραγματοποιούνται.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων