25/12/2021 26/12/2021 Το Ίδρυμα Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, χορήγησε 17 μουσικές υποτροφίες σπουδών σε μαθητές πολύτεκνων οικογενειών αλλά και σπουδαστών από το εξωτερικό, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος, πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Ειρηναίος Νάκος, «στη σημερινή εποχή, βλέπουμε διαρκώς φοιτητές και νέα παιδιά να εργάζονται για...
25 Δεκεμβρίου, 2021 - 17:57
Τελευταία ενημέρωση: 26/12/2021 - 0:23

Υποτροφίες του Ιδρύματος Μουσικής Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Διαδώστε:
Υποτροφίες του Ιδρύματος Μουσικής Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Το Ίδρυμα Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, χορήγησε 17 μουσικές υποτροφίες σπουδών σε μαθητές πολύτεκνων οικογενειών αλλά και σπουδαστών από το εξωτερικό, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος, πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Ειρηναίος Νάκος, «στη σημερινή εποχή, βλέπουμε διαρκώς φοιτητές και νέα παιδιά να εργάζονται για να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους και άλλους να μη σπουδάζουν γιατί η οικογένειά τους αδυνατεί να τους στηρίξει οικονομικά. Με τη βοήθεια λοιπόν τόσο σημαντικών προσώπων αλλά κυρίως και την καλή θέληση των καθηγητών του ωδείου και της σχολής, τους οποίους ευχαριστώ προσωπικά, καταφέραμε να χορηγήσουμε για τη φετινή χρονιά 10 υποτροφίες στη σχολή βυζαντινής μουσικής και 7 υποτροφίες στο ωδείο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Προσπαθούμε κάθε χρόνο μέσα από τις πενιχρές δυνατότητές μας να είμαστε αρωγοί σε όλους εκείνους που διαθέτουν το τάλαντο αλλά δυσκολεύονται οικονομικά, να τους δίνουμε την ευκαιρία σπουδής στη μουσική γνώση που επιθυμούν».

Το Ίδρυμα Μουσικής, οι καθηγητές και σπουδαστές εύχονται σε όλους καλά κι ευλογημένα Χριστούγεννα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων