01/11/2022 01/11/2022 Εθιμοτυπικές συναντήσεις είχε σήμερα το πρωί στο γραφείο του στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.  Πρώτη τον επισκέφθηκε η Υφυπουργός Υγείας κ. Ζωή Ράπτη την οποία υποδέχθηκε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας Θεοχάρης. Στη συνέχεια έγινε δεκτή από τον Μακαριώτατο όπου μίλησαν για τρέχοντα θέματα της...
01 Νοεμβρίου, 2022 - 13:06
Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2022 - 13:18

Ζωή Ράπτη και Ιεράρχες του Οικουμενικού Θρόνου στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Διαδώστε:
Ζωή Ράπτη και Ιεράρχες του Οικουμενικού Θρόνου στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Εθιμοτυπικές συναντήσεις είχε σήμερα το πρωί στο γραφείο του στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. 

Πρώτη τον επισκέφθηκε η Υφυπουργός Υγείας κ. Ζωή Ράπτη την οποία υποδέχθηκε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας Θεοχάρης. Στη συνέχεια έγινε δεκτή από τον Μακαριώτατο όπου μίλησαν για τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας καθώς και για τις κοινές δράσεις εκκλησίας και πολιτείας για την υποστήριξη του πάσχοντος ανθρώπου.

Η κ. Ράπτη ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για τη συνάντηση με τον κ.κ. Ιερώνυμο από την πλευρά του να εύχεται καλή συνέχεια στο έργο της κ. Υπουργού.

Στον Αρχιεπίσκοπο ο Γέρων Χαλκηδόνος Εμμανουήλ

Στη συνέχεια ο ο Προκαθήμενος της εν Ελλάδι Εκκλησίας δέχθηκε τον Μητροπολίτη Γέροντα Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα στο πλαίσιο της αναγόρευσης του σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τον Σεβασμιώτατο συνόδευσε ο Μητροπολίτης Κρήνης κ. Κύριλλος, Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας.

Ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Γέροντα Χαλκηδόνος για την επίσκεψη με τον κ. Εμμανουήλ να μεταφέρει τις ευχές του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.  

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων