01/02/2021 01/02/2021 Εκοιμήθη την Δευτέρα, 1η Φεβρουαρίου 2021, ο κατά σάρκαν αδελφός του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου, Παναγιώτης Καραγιάννης, μετά από τρίμηνη περίπου ασθένεια. Γνωστοποιώντας τη θλιβερή είδηση στην προσωπική του σελίδα ο Πανιερώτατος ανέφερε πως «άλλη μια ζωντανή τραγωδία της προσφυγιάς λήγει χωρίς δικαίωση. Εμείς ευχόμαστε και προσευχόμαστε για σένα». Ο ιερός κλήρος...
01 Φεβρουαρίου, 2021 - 17:48
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2021 - 17:59

Εκοιμήθη ο κατα σάρκαν αδελφός του Πανιερωτάτου

Διαδώστε:
Εκοιμήθη ο κατα σάρκαν αδελφός του Πανιερωτάτου

Εκοιμήθη την Δευτέρα, 1η Φεβρουαρίου 2021, ο κατά σάρκαν αδελφός του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου, Παναγιώτης Καραγιάννης, μετά από τρίμηνη περίπου ασθένεια.

Γνωστοποιώντας τη θλιβερή είδηση στην προσωπική του σελίδα ο Πανιερώτατος ανέφερε πως «άλλη μια ζωντανή τραγωδία της προσφυγιάς λήγει χωρίς δικαίωση. Εμείς ευχόμαστε και προσευχόμαστε για σένα».

Ο ιερός κλήρος και το προσωπικό της Ιεράς Μητροπόλεως, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος ευχόμενοι όπως, ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός, συγκαταριθμήση την ψυχή αυτού εν σκηναίς δικαίων και δίνει στους οικείους του την άνωθεν παρηγορία και ενίσχυση.

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων