13/12/2019 13/12/2019 Το Ξενοδοχείο «Αdams Βeach Ηotel» στην Αγία Νάπα, πρόσφερε χρηματικό ποσό για τη στήριξη του έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου. Την εισφορά παρέδωσε στον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειο ο Οικονομικός Διευθυντής κ. Ανδρέας Λυσή. Η εισφορά αυτή είναι σημαντική, ιδιαίτερα τώρα την περίοδο των εορτών, κατά την οποία δίδεται η...
13 Δεκεμβρίου, 2019 - 22:45
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2019 - 22:51

Ένα ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα προσέφερε χρηματικό ποσό

Διαδώστε:
Ένα ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα προσέφερε χρηματικό ποσό

Το Ξενοδοχείο «Αdams Βeach Ηotel» στην Αγία Νάπα, πρόσφερε χρηματικό ποσό για τη στήριξη του έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου.

Την εισφορά παρέδωσε στον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειο ο Οικονομικός Διευθυντής κ. Ανδρέας Λυσή.

Η εισφορά αυτή είναι σημαντική, ιδιαίτερα τώρα την περίοδο των εορτών, κατά την οποία δίδεται η πρώτη δόση της υποτροφίας και του κληροδοτήματος απόρων φοιτητών.

Η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας εκφράζει ευγνώμονες και ειλικρινείς ευχαριστίες προς τη διοίκηση και το προσωπικό του Ξενοδοχείου «Αdams Βeach Ηotel». Εύχεται δε σε όλους, ενόψει των επικείμενων εορτών, καλά Χριστούγεννα και ειρηνικό και ευλογημένο το Νέο Έτος.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων