30/09/2020 30/09/2020 Τις ευχαριστίες του προς την Ομάδα Διακονίας Ανθρώπων με παραδοσιακά προϊόντα φούρνου, μια προσπάθεια που ξεκίνησε η Μητρόπολή για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού της έργου, εξέφρασε προς τις εθελόντριες ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος.  «Οι εθελόντριές Παντελού Τζιέλλα, Χρυσούλλα Κουτσόφτα, Κικούλλα Τριανταφυλλή και Αννεζού Κασιουρή ανέλαβαν με πολλή προθυμία το έργο αυτό, χωρίς...
30 Σεπτεμβρίου, 2020 - 15:20
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2020 - 15:25

Καθημερινή προσφορά για αυτούς που το έχουν ανάγκη

Διαδώστε:
Καθημερινή προσφορά για αυτούς που το έχουν ανάγκη

Τις ευχαριστίες του προς την Ομάδα Διακονίας Ανθρώπων με παραδοσιακά προϊόντα φούρνου, μια προσπάθεια που ξεκίνησε η Μητρόπολή για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού της έργου, εξέφρασε προς τις εθελόντριες ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος. 

«Οι εθελόντριές Παντελού Τζιέλλα, Χρυσούλλα Κουτσόφτα, Κικούλλα Τριανταφυλλή και Αννεζού Κασιουρή ανέλαβαν με πολλή προθυμία το έργο αυτό, χωρίς κανένα προσωπικό όφελος. Το μόνο κίνητρό τους είναι η αγάπη προς τον πλησίον, η επιθυμία να βοηθήσουμε όσο το δυνατό περισσότερους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. «Λίαν πρωί» λοιπόν, σαν άλλες Μυροφόρες, ρίχνονται στον αγώνα αυτό. Ο δικός τους κόπος και τα δικά τους χέρια δίνουν «ψωμί» σε άπορους συνανθρώπους μας», αναφέρει η ανακοίνωση της Μητρόπολης.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων