28/10/2020 28/10/2020 Με πανηγυρική δοξολογία στους ναούς της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, τιμήθηκε η 80η επέτειος της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου 1940. Της επίσημης δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι, χοροστάτησε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος στην παρουσία (με βάση των επιτρεπόμενων μέτρων) της μαθητιώσας κοινότητας, της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας...
28 Οκτωβρίου, 2020 - 12:06
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2020 - 11:42

Πανηγυρική Δοξολογία στο Παραλίμνι

Διαδώστε:
Πανηγυρική Δοξολογία στο Παραλίμνι

Με πανηγυρική δοξολογία στους ναούς της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, τιμήθηκε η 80η επέτειος της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Της επίσημης δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι, χοροστάτησε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος στην παρουσία (με βάση των επιτρεπόμενων μέτρων) της μαθητιώσας κοινότητας, της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας καθώς και εκπροσώπων τοπικών φορέων, οργανισμών και συλλόγων.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο αξιότιμος κ. Πέτρος Δημητρίου, Διευθυντής του Γραφείου του ΠτΔ.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η εκπαιδευτικός και πρώην Διευθύντρια Σχολείου Μέσης Εκπαίδευσης κα Χρυστάλλα Κουτσόφτα.

Ακολούθησε τρισάγιο στο μνημείο Ηρώων που υπάρχει στην πλατεία Αγίου Γεωργίου και έγινε κατάθεση στεφάνων.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων