01/12/2019 01/12/2019 Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα, 1η Δεκεμβρίου 2019, το Φιλανθρωπικό τσάι με ομιλία που οργάνωσε ο Χριστιανικός Σύνδεσμος Γυναικών «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Παραλιμνίου. Η εκδήλωση πραγματοποίηθηκε μέσα στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου. Ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Ιερομόναχος Ευγένιος, από το Ιερόν Κελλιόν Αγίων Αποστόλων, Ξενοφωντινής Σκήτης Αγίου Όρους. Πριν την ομιλία η Βυζαντινή Χορωδία...
01 Δεκεμβρίου, 2019 - 22:55

Πνευματική ομιλία στον Άγιο Γεώργιο Παραλιμνίου

Διαδώστε:
Πνευματική ομιλία στον Άγιο Γεώργιο Παραλιμνίου

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα, 1η Δεκεμβρίου 2019, το Φιλανθρωπικό τσάι με ομιλία που οργάνωσε ο Χριστιανικός Σύνδεσμος Γυναικών «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Παραλιμνίου. Η εκδήλωση πραγματοποίηθηκε μέσα στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου.

Ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Ιερομόναχος Ευγένιος, από το Ιερόν Κελλιόν Αγίων Αποστόλων, Ξενοφωντινής Σκήτης Αγίου Όρους.

Πριν την ομιλία η Βυζαντινή Χορωδία του Μητροπολιτικού Ναού έψαλε Χριστουγεννιάτικους Ύμνους, υπό τη διεύθυνση του κ.Δανιήλ Πογιατζιή, καθηγητή της Βυζαντινής Μουσικής. Στη συνέχεια η παιδική Χορωδία του Κατηχητικού Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου υπό τη διεύθυνση της μουσικού κ.Μαρίας Μαρκουλλή τραγούδησε Χριστουγιεννιάτικα τραγούδια.

Η Πρόεδρος του Χριστιανικού Συνδέσμου Γυναικών κ.Μηλίτσα Μαυρουδή πρόσφερε στον Ιερομόναχο Ευγένιο δώρο εκ μέρους του Χριστιανικού Συνδέσμου. Δώρο προσφέρθηκε και εκ μέρους του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου από τον Πρωτοπρ. Ηρακλείδιο Ξιούρο.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων