27/09/2023 27/09/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι, τίθεται και φέτος σε λειτουργία το ταμείο κληροδοτήματος άπορων φοιτητών Παραλιμνίου, στο οποίο θα συμμετέχουν οι τρεις Ενορίες του Παραλιμνίου (Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου, Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου και Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας). Τα έσοδα για το εν λόγω ταμείο προέρχονται κυρίως από εισφορές κηδειών και από...
27 Σεπτεμβρίου, 2023 - 16:47
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2023 - 16:35

Σε λειτουργία τίθεται το ταμείο κληροδοτήματος άπορων φοιτητών Παραλιμνίου

Διαδώστε:
Σε λειτουργία τίθεται το ταμείο κληροδοτήματος άπορων φοιτητών Παραλιμνίου

Η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι, τίθεται και φέτος σε λειτουργία το ταμείο κληροδοτήματος άπορων φοιτητών Παραλιμνίου, στο οποίο θα συμμετέχουν οι τρεις Ενορίες του Παραλιμνίου (Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου, Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου και Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας).

Τα έσοδα για το εν λόγω ταμείο προέρχονται κυρίως από εισφορές κηδειών και από άλλες εκδηλώσεις.

Αιτήσεις μπορεί κανείς να προμηθευτεί στις τρεις ενορίες Παραλιμνίου ή στην ιστοσελίδα της Μητροπόλεως ή στο Γραφείο Πνευματικής και Κοινωνικής Διακονίας της Μητροπόλεως. Οι αιτήσεις πρέπει να παραδίδονται συνοδευόμενες από όλα τα δικαιολογητικά ιδιοχείρως στους ιερείς των ενοριών ή στο Γραφείο Πνευματικής και Κοινωνικής Διακονίας.

Η προθεσμία λήγει την Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023.

Τονίζεται ιδιαίτερα ότι οι αιτητές πρέπει να έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό την οικονομική ανεπάρκεια.

Αίτηση για Κληροδότημα 2023 (πατήστε για προβολή)

Πιστοποιητικό Οικονομικής ανεπάρκειας Κληροδότημα 2023 (πατήστε για προβολή)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων