29/12/2021 29/12/2021 Τον Υπαρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο Κώστα Χρυσηλίου συνοδευόμενο από συνεργάτες του, υποδέχθηκε σήμερα, ο διευθυντής του Μητροπολιτικού Γραφείου, αιδεσιμολ. Πρωτ. Ηρακλείδιος Ξιούρος, στην Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου. Ο κ. Υπαρχηγός, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στην περιοχή και στις στρατιωτικές μονάδες, μετέφερε τις εόρτιες ευχές της ηγεσίας της Ε.Φ. και του ιδίου προσωπικά προς...
29 Δεκεμβρίου, 2021 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2021 - 14:36

Τη Μητρόπολη Κωνσταντίας επισκέφθηκε ο Υπαρχηγός της Εθνικής Φρουράς

Διαδώστε:
Τη Μητρόπολη Κωνσταντίας επισκέφθηκε ο Υπαρχηγός της Εθνικής Φρουράς

Τον Υπαρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο Κώστα Χρυσηλίου συνοδευόμενο από συνεργάτες του, υποδέχθηκε σήμερα, ο διευθυντής του Μητροπολιτικού Γραφείου, αιδεσιμολ. Πρωτ. Ηρακλείδιος Ξιούρος, στην Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου.

Ο κ. Υπαρχηγός, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στην περιοχή και στις στρατιωτικές μονάδες, μετέφερε τις εόρτιες ευχές της ηγεσίας της Ε.Φ. και του ιδίου προσωπικά προς τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη μας κ. Βασίλειο και τον ιερό κλήρο της μητροπολιτικής περιφέρειας, καθώς επίσης και ένα συμβολικό δώρο.

Ο π. Ηρακλείδιος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Αντιστράτηγο, αντευχόμενος πλούσια την ευλογία παρά του νηπιάσαντος Κυρίου προς όλα τα κορυνηφόρα στελέχη της πατρίδας και στις οικογένειές τους. Το δε ανατέλλων νέο έτος 2022, να καταστεί έτος λύτρωσης από τις δοκιμασίες που μας κατατρύχουν ως έθνος και ως λαό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων