23/07/2019 23/07/2019 Σε κλίμα βαρύτατου πένθους, πολιτεία, Δήμος Αμμοχώστου και Εκκλησία, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν το απόγευμα της Δευτέρας τον Δήμαρχο Αμμοχώστου και πρώην πρόεδρο της Βουλής, Αλέξη Γαλανό, ο οποίος πέθανε ξαφνικά, ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Κω με την οικογένειά του, στις 15 Ιουλίου, από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Η κηδεία του Αλέξη Γαλανού έγινε...
23 Ιουλίου, 2019 - 9:48

Το ύστατο χαίρε στον Δήμαρχο Αμμοχώστου Αλέξη Γαλανό

Διαδώστε:
Το ύστατο χαίρε στον Δήμαρχο Αμμοχώστου Αλέξη Γαλανό

Σε κλίμα βαρύτατου πένθους, πολιτεία, Δήμος Αμμοχώστου και Εκκλησία, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν το απόγευμα της Δευτέρας τον Δήμαρχο Αμμοχώστου και πρώην πρόεδρο της Βουλής, Αλέξη Γαλανό, ο οποίος πέθανε ξαφνικά, ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Κω με την οικογένειά του, στις 15 Ιουλίου, από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Η κηδεία του Αλέξη Γαλανού έγινε από τον ιερό ναό Της Του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο και η ταφή στο Δημοτικό Κοιμητήριο Έγκωμης.

Της νεκρώσιμης ακολουθίας προέστη ο Πανιερότατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, με τη συμμετοχή και του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου τέως Κιτίου κ. Χρυσοστόμου.

Η κηδεία τελέστηκε με δαπάνη του Δήμου Αμμοχώστου, κατόπιν απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου της κατεχόμενης πόλης.

Ο Δήμος Αμμοχώστου έχει κηρύξει 40ήμερο πένθος, κατά τη διάρκεια του οποίου οι σημαίες στα κτίρια του Δήμου Αμμοχώστου στη Λεμεσό και του Πολιτιστικού Κέντρου στη Δερύνεια κυματίζουν μεσίστιες.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων